GoMage

Magento SEO-audit door GoMage

Magento SEO Audit by GoMage
Identificeer de zwakke plekken in je SEO-strategie die voorkomen dat crawlers en bezoekers je website ontdekken. Ons team verzorgt alles van gezondheidscontroles tot geavanceerde SEO-groeimogelijkheden voor jouw Magento-webshop.
Verzorgd door ons Adobe Certified-team
Improve Magento SEO
Waarom Magento SEO inspecteren?
Magento ondersteunt een aantal ingebouwde en externe SEO-oplossingen. We durven te wedden dat je ze gebruikt, maar kun je daarmee de groeiverwachtingen van je bedrijf wel waarmaken? Hier zijn een paar punten die je misschien momenteel mist:
Terwijl je team druk bezig is met product- en ordermanagement, blijven SEO-taken soms achter. Zorg voor een hogere ranking, groeiende domeinautoriteit en potentiële verkoop door geoptimaliseerd organisch verkeer.
#3: Organisch verkeer optimaliseren
Je wilt hoger in de zoekresultaten komen, maar zelfs de beste keywords helpen niet? Zoek dan uit wat je website ervan weerhoudt een toppositie te bereiken. Misschien ligt het aan je contentstrategie of zijn het technische Magento-instellingen.
#2: Lage ranking verhelpen
Terwijl jij je bezighoudt met de traditionele blog- en SEO-tactieken, zullen de updates voor mobile-first indexing en Core Web Vitals je huidige positie aantasten. Zorg dat je er op tijd bij bent en dat je Magento-webshop de nieuwe benchmarks van Google volgt.
#1: Bijblijven met Google-updates
Net als de strategie van je concurrenten veranderd SEO ook voortdurend. Het oplossen van een paar fouten en het toepassen van nieuwe regels voor content kan het verkeer op je website een extra impuls geven.
#4: Een up-to-date SEO-strategie
Verspil geen tijd meer aan de Magento admin/SEO routine
Wij crawlen de website voor je:
Tech SEO
Hoe goed kunnen crawlers je website vinden? We bekijken de Magento-configuraties, paginering, sitemap, responstijd, omleidingen en andere SEO-instellingen, waaronder CWV.
01
Contentanalyse
Voldoet je content aan alle SEO-normen? We controleren de beschrijvingen en koppen, beoordelen de uniekheid van de pagina en brengen verborgen kansen aan het licht voor meer relevantie.
02
Off-page SEO
Hoe cool is je website voor zoekmachines in vergelijking met die van anderen? We analyseren het linkprofiel, domeinautoriteit en sociale + merk vermeldingen.
03
Overzicht en groeimogelijkheden
Naast de vastgestelde verbeteringen, stellen we een lijst samen met aanbevelingen om de groei van Magento SEO te stimuleren. Verbeter je ranking door slimme SEO-tactieken toe te passen.
04
Left
Right
Left
Right
Left
Right
SEO-auditpakketten
Samengesteld voor verschillende doelen en schalen - kies wat het beste bij jou past:
BASIS
SEO-AUDIT
Leer hoe zoekmachines je website zien met ons starterspakket:

— Overzicht van fouten op de website
— On-page code review & lijst van verbeteringen
— Backlinks & domain rating controle
— Snelheidsoverzicht & andere paginagegevens
— Deskundige samenvatting
18-20 uur
VOLLEDIGE SEO-AUDIT
Een check-up met een gedetailleerd actieplan om de posities te verbeteren

Alles uit de basis SEO-audit, plus:
— Gedetailleerde deskundige samenvatting over elke gevonden fout
— Een reeks SEO-aanbevelingen met checklists
— Volledige check-up van site & optimalisatie (SEO) fouten volgens de richtlijnen van Google
— Uitgewerkte taken voor het ontwikkelingsteam om de problemen op te lossen
30-35 uur
GROEI
SEO-AUDIT
Een complete check-up met groeivooruitzicht, waarbij ook op de
concurrentie gelet wordt

Alles uit de volledige SEO-audit, plus:
— SEO-statusoverzicht van de concurrent (tot 3)
— Backlink-analyse van de concurrent
— Vaststelling van groeivooruitzicht op basis van alle verzamelde gegevens met een actieplan voor het team
60-70 uur
Wat onze klanten zeggen
Michael Sullo
Oprichter, Restaurant Supply
"We zijn de professionals van GoMage erg dankbaar voor hun flexibele benadering van onze wensen en hun hulp bij de succesvolle implementatie van al onze vereisten".
James Taylor
Medeoprichter, MakeMyBlinds
"We zijn erg tevreden over de resultaten van het geleverde werk. GoMage verbeterde de snelheid van onze website en heeft ons uren aan handmatige verwerkingstijd bespaard! Ze zijn experts op het gebied van Magento en bieden transparantie in alle fasen van het project".
Julian Piek
Enterprise Architect, Airthings
"Het technisch inzicht van GoMage is zeer waardevol voor ons geweest. Ze hebben senior ontwikkelaars in hun team en de meesten hebben eerder met Magento gewerkt. Ook de manier waarop ze communiceren werkt bijzonder goed".
Ontvang een geavanceerde SEO-actieplan
Op maat gemaakt voor jouw onderneming
Magento Plan of Actions
De concurrentie binnen e-commerce is hevig en er bestaat geen pasklare oplossing voor Magento SEO. Laat daarom onze experts onderzoek doen en marktgegevens verzamelen, zodat er unieke tactieken gemaakt kunnen worden om jouw winkel bovenaan de zoekresultaten te krijgen.
Een regelmatige SEO-check is een must
Eén foutje in Magento SEO kan al je marketing in gevaar brengen.
Een niet verholpen fout betekent dat klanten je website wekenlang mislopen. Welk pakket je ook kiest, je krijgt gegarandeerd een lijst van SEO-verbeteringen met:
Niet alleen vandaag
Niet zeker welk plan je moet kiezen of heb je vragen?
Neem dan contact met ons op voor een consult - we nemen elk plan samen door en kiezen wat het beste bij jouw Magento-webshop past.
Neem contact op
We beantwoorden graag je vragen!
Door op 'versturen' te klikken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden & Privacybeleid.
Over ons
GoMage is een erkend bedrijf van Magento-experts. In 11 jaar tijd hebben we meer dan 1000 projecten voltooid, 15 premium extensies ontwikkeld en zijn we Adobe Solution Partner geworden.

Ons team van Magento gecertificeerde ontwikkelaars bouwt websites vanaf de grond op, optimaliseert ze voor betere prestaties en biedt langdurige ondersteuningsdiensten.
FAQ
Hoe ontvang ik mijn audit?
Je ontvangt de website SEO-audit per e-mail. Vergeet dus niet een geldig e-mailadres in te vullen.
  Hoelang duurt het om een audit te krijgen?
  De levertijd van elk pakket hangt af van de omvang van de controle. Je krijgt de precieze ETA per e-mail nadat we de webshop onder de loep hebben genomen, maar om je een idee te geven: het basis- & volledige pakket duren meestal niet langer dan 7 dagen, en het groeipakket niet langer dan 14 dagen.
   Kan ik naast het pakket ook een speciaal verzoek indienen?
   Zeker weten! Elk bedrijf heeft unieke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor een speciaal SEO-verzoek en een aangepaste deal.
    Waarom zou ik het volledige & groeipakket boven het basispakket kiezen?
    Naast een basis SEO check-up ontvang je een plan met strategische SEO-verbeteringen voor je onderneming. Het volledige pakket bevat uitgewerkte taken voor ontwikkelaars, extra checklists en op maat gemaakte richtlijnen om de kwaliteit van je content op te poetsen en de ranking te verhogen. Het groeipakket bevat een concurrentieanalyse om je marktposities te laten groeien. Let op: deze posities zijn niet inbegrepen in het basispakket.
     Valt de optimalisatie zelf ook onder de audit?
     Bij elke audit ontvang je een optimalisatieplan en groeimogelijkheden, maar de implementatie ervan en de ontwikkelingsuren zitten niet bij de pakketten inbegrepen. Hoewel je de veranderingen ook aan ons team kunt toevertrouwen, kun je - na het sluiten van de overeenkomst - de ontwikkelings-/optimalisatiediensten met je toegewezen salesmanager bespreken.
     © 2010-2022 GoMage.com. All Rights Reserved.